divendres, 21 d’agost del 2015

L'Alcalde de Querol exigeix la retirada de la senyera a l'entrada del poble de Querol

L’Alcalde de Querol, Miguel Uroz, (FIC amb el suport de PSC) ha exigit als veïns del poble de Querol la retirada de la senyera de l’entrada del poble.

En aquest indret havia onejat durant més de tres anys una estelada, sense cap queixa, i va ser retirada pel nou Alcalde. Per la festa major veïns van reposar la bandera, en aquest cas amb una senyera, ja que van pensar que no ofendria al nou equip de Govern.

 

Després de la festa major i en veure la senyera l’Alcalde ha exigit als veïns la retirada de la senyera, al mateix temps el representant  de l’associació va requerir la neteja viària del nucli antic, i l’Alcalde va respondre: “quita la bandera i después ya veremos”

 

Per por a les represàlies, manca de neteja dels carrers, retirada subvenció de les festes, etc...  ha decidit treure la senyera de l’entrada del nucli.

 

De moment els veïns ja es van haver de fer càrrec de la neteja d’un solar perquè els cotxes poguessin aparcar durant la festa major.

 

Per altra banda el poble ha contestat a aquest episodi amb la col·locació de desenes d’estelades en espais privats. I des de l’Associació es demanarà als tres grups municipals la reposició de la senyera.

 

 

Associació de Veïns del Nucli de Querol

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada